a

Elektronska cigareta je revolucionarni elektronski proizvod koji omogućuje pušačima da se na najbezbjedniji mogući način riješe štetnog pušenja pravih cigareta. Pušenje e-cigarete je zdravije od pušenja prave cigarete i ne podliježe zakonu o zabrani pušenja pa se može pušiti i na mjestima gdje je pušenje pravih cigareta zabranjeno.

E-cigareta je zdravija, dozvoljenija i štedljivija alternativa.

Korišćenjem e-cigarete nemate potrebu za pušenjem pravih cigareta. Vec nakon 15-20 dana trebalo bi da osjetite bitne razlike u zdravlju, čulu mirisa i ukusa. Tokom vremena nestaju svi simptomi pušenja pravih cigareta. Ukoliko nakon 2-3 nedelje korišćenja samo e-cigarete probate pravu cigaretu, njen miris i ukus će Vam biti neprijatni i izazivati gađenje.

Karakteristike:
- Elektronske cigarete nisu štetne za zdravlje;
- Uprkos zabrani pušenja, mozete pušiti bilo gdje;
- Daje Vam slično zadovoljstvo kao pušenje prave cigarete;
- Nema neprijatnog mirisa;
- Elektronska cigareta ne stvara neprijatan ukus u ustima;
- Elektronska cigareta nema više od 5000 štetnih sastojaka kao obična cigareta;
- Elektronska cigareta nije štetna za ljude u okolini.

 

 

 

 

 

 

E-cigareta se sastoji iz 3 osnovna dijela: filtera, raspršivača i baterije.

 

 

 

 

 

 

Kako se koristi? E-cigareta se koristi na sličan način kao i obična cigareta. Izgleda je i ukusa poput prave cigarete i pruža sve užitke pušenja. Tajna onoga što čini e-cigaretu bolju od tradicionalne je ono što se nalazi unutar ovog revolucionarnog proizvoda. Kada koristite e-cigaretu sve je isto kao kod klasične cigarete, osjećate isto zadovoljstvo, prividno se stvara dim u vidu vodene pare bez štetnih sastojaka za Vas i ljude u okruženju.

 

 

ELEKTRONSKA CIGARETA CRNA GORA

 

 

 

 

 

One Response to “ELEKTRONSKA CIGARETA CRNA GORA, Elektronska cigareta Podgorica, Elektronska cigareta Budva, Elektricna cigareta Budva, Eko cigareta Podgorica, Ambrela cigareta Crna Gora, Elektronska cigareta Kotor, Elektronska cigareta Tivat, Elektronska cigareta Bar, Elektronska cigareta Kolasin, Elektronska cigareta Zabljak, Elektronska cigareta Bijelo Polje, Elektronska cigareta Pluzine”