Elektronska cigareta izgleda isto ili slično kao i obična, ali za razliku od duvanskog dima kod klasične cigarete , vodena para koja se uvlači iz e-cigarete ne sadrži katran, ugljen-monoksid ni druge štetne sastojke koji nastaju sagorijevanjem duvana. 

Prednosti e-cigareta:

1. E-cigarete su jeftinije od klasičnih cigareta 

Troškovi pušenja klasičnih cigareta  će vjerovatno rasti zbog akciza. Sa E-cigaretom možete jako puno uštedjeti. Nakon početnog ulaganja u uređaj mnogi korisnici su prijavili ogromnu uštedu do 80%. Jedan je filter ekvivalentan kutiji od 20 cigareta, a košta kao kutija najjeftinijih cigareta.

2. E-cigareta je zdravija opcija

E-cigareta je bez duvana, ne sadrži  katran i ugljen-monoksid i samim tim ne uzrokuje karcinom pluća. Tradicionalna cigareta ima preko 4000 štetnih sastojaka od kojih su 25 kancerogene. E-cigareta ne sadrži kancerogene materije. Izgleda je i ukusa poput pravih cigareta. To je zaista zdravija alternativa.

3. E-cigareta je prijatelj prirode

Elektronska cigareta ne proizvodi opasan dim, nema problema sa pepelom cigareta i nije potreban upaljač. Ona stvara viziju dima u obliku vodene pare, koja ne sadrži štetne sastojke pronađene u  tradicionalnim cigaretama. E-cigareta je sigurnija za okruženje.

4. E-cigareta nije zapaljiva

Elektronska cigareta je potpuno nezapaljiv uređaj. Ne postoji opasnost da nešto gori jer ima svijetlo umjesto plamena. E-cigareta je siguran proizvod i sadrži CE certifikat i RoHS.

5. E-cigareta se može  pušiti bilo gdje

Elektronska cigareta se može koristiti u zatvorenom prostoru gdje je tradicionalno pušenje zabranjeno. Ne podliježe Zakonu o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda. Naročito je pogodna za putovanja avionom, vozom i drugim prevoznim sredstvima.

6. E-cigareta ima lijep sofisticirani dizajn

Svi naši proizvodi su lijepog izgleda i savršenog dizajna. Mogu se jednostavno koristiti u svim situacijama. Pri izradi su se koristili najkvalitetniji materijali i puno se ulaže u dizajn novih proizvoda.

7. E-cigareta dolazi u različitim aromama

Obična cigareta je dostupna s različitim ukusima duvana. E-cigareta ima fitere s različitim ukusima, uključujući duvanske, voćne (jabuku, višnju, jagodu itd.) i npr. čokoladu, kapućino i slično.

8. E-cigareta se puni

U kompletu dobijete USB punjač  za punjenje koji Vam daje beskrajne sate ugodnog pušenja.

9. E-cigareta nema neugodnog mirisa i ne ostavlja neprijatan ukus u ustima

Elektronske cigarete Vam omogućavaju da se osjećate bolje, izgledate mlađe, imate više energije, nemate negativne simptome koje osjećate  prilikom pušenja klasičnih cigareta i pri tome štedite novac.

ČUVAJTE ZDRAVLJE I ŠTEDITE NOVAC! ! !

ELEKTRONSKA CIGARETA CRNA GORA